TicketCreator  5.13

TicketCreator

Overzicht

Overview

Features

Ticket layout

Ticket formats

Print barcode tickets

Screenshots

Video tutorials: How to print tickets Videos

BarcodeChecker

Admission control

Scan barcode tickets with Android app Scan barcode tickets with iPhone or iPad Apps for Android & iOS

Video tutorials: Scan barcode tickets Videos

Update

Help & FAQ

Contact

Recommended by:

and many more...

 

Evaluatieversie downloaden
Probeer gratis. Afdrukken beperkt.
TicketCreator kopen
Slechts €149,-

 

Presentatie

TicketCreator is enig in zijn soort; een programma waarmee u op uw eigen PC eenvoudig en goedkoop kaartjes/toegangskaarten kunt genereren en printen voor evenementen zoals concerten, theater uitvoeringen of sportevenementen.

Zelfs voor de meest complexe ruimten kunt u eenvoudig, en geheel in eigen beheer, goed-ogende entreebewijzen/tickets creëren. Of het nu gaat om kaarten met rij- en plaatsnummers, oplopend genummerd tickets of ongenummerd biljets, met TicketCreator kunt u kaartjes in ieder willekeurig formaat genereren en drukken op uw eigen normale printer.

Entreebewijzen met rij- en plaatsnummers hebben het grote voordeel dat uw bezoekers niet hoeven te twisten over hun plaats. Ook voorkomt het lange wachttijden in de rij. Het resultaat is een vlekkeloze organisatie en verloop van uw evenement, met tevreden gasten als gevolg. Mochten uw stoelen nu nog ongenummerd zijn, dan kan TicketCreator natuurlijk ook helpen bij het drukken van plaatsetiketten, precies afgestemd op uw ruimte. Uw bezoekers zullen het waarderen.

barcode-scanner, webcam of Android phone/iPhoneOf het nu gaat om genummerde entreekaarten of ongenummerde kaartjes, TicketCreator kan u beschermen tegen gekopieerde entreekaarten en een financieele strop. TicketCreator kan naar wens een beveiligde barcode op uw entreekaartjes afdrukken, die bij binnenkomst kan worden gecontroleerd met behulp van een eenvoudige barcode-scanner,  een webcam of een Android phone / iPhone gekoppeld aan onze BarcodeChecker software. Hiermee wordt een eenmalige entree gegarandeerd.

Print uw eigen entreebewijzen in ieder formaat en elke layout
 Meer voorbeeldkaartjes

Verdere functies zijn onder andere het beheer en administratie van reserveringen en abonnementen en een gedetailleerde afrekening.

TicketCreator is speciaal ontwikkeld voor organisatoren van middelgrote en kleinere evenementen (koren, muziek-ensembles, theatergroepen, sportverenigingen, scholen), die hun toegangskaarten in eigen beheer willen drukken en in de voorverkoop willen aanbieden. Het programma is ontwikkeld voor de normale PC en behoeft geen dure extra hardware.

Probeer TicketCreator vandaag nog! Download de gratis en onbeperkte testversie en overtuig uzelf van de uitgebreide mogelijkheden. De zaalplannen en evenementen die u in de testversie creëert, kunt u later ook in uw aangeschafte versie benutten.

 

Entreekaartjes kunt u in drie eenvoudige stappen printen:

Helaas is TicketCreator alleen in het Engels en Duits verkrijgbaar. Toch is het programma zo eenvoudig, dat u voor het gebruik ervan geen uitvoerige talenkennis nodig zal hebben.

1.) Stel de zaalruimte in waar het evenement zal plaatsvinden (Create new location Create venue)

                 

 

2.) Creëer het evenement en stel de entreekaart-layout vast (Create event Create event)

                 

 

3.) Print de entreebewijzen/entreekaarten (Print tickets Print de entreebewijzen/entreekaarten (Print tickets))

                  Print de entreebewijzen/entreekaarten (Print tickets)

 

 

Bekijk de ook de videos TicketCreator gratis uitproberen

 

 

Continue in English Show English hompage: Print tickets Weiter auf Deutsch Deutsche Homepage anzeigen: Eintrittskarten drucken

 

 

TicketCreator werkt op alle Windows-versies (Windows 7, Windows 10, Windows 11)


Met onze TicketCreator Entreekaarten-Software kunt u eenvoudig zelf entreebewijzen/tickets/toegangskaarten creëren, opstellen en printen. Het programma genereert genummerde kaartjes/biljets en beheert uw reserveringen en voorverkoop. Uw eigen PC als entreekaarten/ticket/toegangskaarten drukkerij! streepjescode